WEW Shopping

Välkommen till WEW Hoofprint Market 2024! Ett nytt sätt att shoppa under ridsportevenemang - samtidigt som du gör gott både för miljön och plånboken.

Vi på Westcoast Equestrian Week är stolta över att presentera vår nya och innovativa begagnatmarknad - WEW Hoofprint Market! Istället för den traditionella mässan tar vi nu ett hållbart steg framåt med en cirkulär marknad där återanvändning och hållbarhet är i fokus.

💼 Hur fungerar det?

Under vecka 28 och 29 (OBS! exakta tider kommer) är privatpersoner välkomna till Åbytravets Stallbacke  för att lämna in sina kläder och föremål för försäljning under WEW. Exempel på saker man kan lämna in är kläder och utrustning för ryttare eller saker för hästen, såsom sadel, träns, benskydd, schabrak eller täcken. Du får maximalt lämna in 15 saker per person. Alla produkter skall vara hela och rena vid avlämning. 

Butiken kommer att fungera som en vanlig butik på en mässa och kommer att skötas av WEW-teamet på plats under evenemanget vecka 30. Vi tar en serviceavgift på 15% av försäljningsbeloppet för att täcka kostnaderna för detta.Ett exempel på detta är: Sara har lämnat in sina ridbyxor som kommer att säljas i butiken för 200 kr. Under veckan får hon sålt ridbyxorna, och 170 kr kommer då att sättas in på angivet bankkonto 3-5 dagar efter eventet, v.31.

Varje säljare tilldelas ett unikt ID som är kopplat till deras försäljning. ID får man när man lämnar in kläder och föremål för försäljning. Vid inlämning kommer personal på plats att bedöma om priset på varan är rimligt och om varan är i skick nog att säljas. Om en vara inte har sålts i slutet av veckan har kunderna möjlighet att välja mellan att donera den till välgörande ändamål eller att hämta tillbaka den vid veckans slut, detta väljer man när man lämnar in sina föremål. 

🌍 Varför är detta viktigt?

Genom att skapa WEW Hoofprint Market strävar vi inte bara efter att erbjuda en unik shoppingupplevelse, utan också att främja en mer hållbar och inkluderande köpupplevelse för alla. Tillsammans kan vi göra skillnad för en mer hållbar och trendig framtid!

🛍 För partners och företag:

Endast WEW-partners har möjlighet att sälja nya produkter i sina egna tält på marknaden. Dessutom har WEW Hoofprint Market möjlighet att erbjuda en säljyta för rabatterade produkter från olika företag.

Vi ser fram emot att välkomna er till WEW Hoofprint Market för en unik och hållbar shoppingupplevelse! 🐎💚

Öppettider släpps inom kort