Äta, bo & uppleva

Under en fullspäckad sommarvecka på Åbytravet kommer vi få njuta av tävlingar i både hoppning och dressyr samtidigt som vi skapar ett område med festivalkänsla där du kan äta och dricka gott, shoppa det senaste inom sporten eller ta med hela familjen för en härlig dag på vårt Family Fun område.

WEW Shopping

Vad vore en tävling utan en tillhörande mässa? Inte mycket, tänker vi! WEW erbjuder därför dig som besökare, en mässa med ett brett sortiment och många spännande utställare. Kanske kommer du hem med en borste till favorithästen, en ny ridoutfit eller kanske rentav en ny säng! Hos oss hittar du utställare som passar lika bra för den hästtokige som för den nyinvigde.

Mässan hittar du på upploppssträckan med närhet både till arenan samt vår fantastiska Food Market. Entrén till mässan är givetvis kostnadsfri.

Öppettider för 2024 kommer snart!

WEW Food Market

Under hela tävlingsveckan har du möjlighet att upptäcka nya smaker från världens alla hörn! Våra utställare kommer stå redo att erbjuda en gastronomisk upplevelse för alla smaker.

Ni kommer erbjudas möjlighet att köpa mat att äta direkt från någon av alla foodtrucks som kommer att vara på plats, eller varför inte handla delikatesser för en mysig kväll hemma!

Varmt välkomna att besöka oss på Åby Arena under sommarens roligaste vecka.

Öppettider för 2024 kommer snart!

Family fun

Vårt Family Fun-område erbjuder allt ifrån hinderbana, hoppborg och sumobrottning till ansiktsmålning och spunnet socker.

Här kan hela familjen ha roligt i nära anslutning till mässan och övriga aktiviteter.

Öppettider för 2024 kommer snart!

Hotell

Jag svarar på dina frågor om boende och hotell

Annica Kjellgren

Hospitality Manager

Äta & uppleva

Copyright: Lola
Copyright: Lola

Lola

Lola serverar mat influerad av Asiens stora street-foodkultur i en levande och pulserande miljö.

Adress
Viktoriagatan 3, Göteborg

Copyright: Peter Kvarnström/Göteborg & Co
Copyright: Peter Kvarnström/Göteborg & Co

Liseberg

Gav tävlingen inte adrenalin nog? Hos nordens största nöjespark hittar du allt från hisnande åkattraktioner till konserter och restauranger.

Adress
Örgrytevägen 5, 402 22 Göteborg

Copyright: Wagne
Copyright: Wagne

Wagners Bistro

Inga konstigheter, bara helt enkelt de godaste smakerna. Här kan ett glas rött i baren lätt bli en lång middag i trivsam miljö.

Öppet onsdag-lördag, från kl 12.00.

Adress
Östra Larmgatan 18, Göteborg