Äta, bo & uppleva

Under en fullspäckad sommarvecka på Åbytravet kommer vi få njuta av tävlingar i både hoppning och dressyr samtidigt som vi skapar ett område med festivalkänsla där du kan äta och dricka gott, shoppa hållbart eller ta med hela familjen för en härlig dag på vårt Family Fun område.

WEW Hoofprint Market

Välkommen till WEW Hoofprint Market 2024! Ett nytt sätt att shoppa under ridsportevenemang - samtidigt som du gör gott både för miljön och plånboken.

Vi är stolta över att presentera vår nya och innovativa begagnatmarknad - WEW Hoofprint Market! Istället för den traditionella mässan tar vi nu ett hållbart steg framåt med en cirkulär marknad där återanvändning och hållbarhet är i fokus. Klicka på knappen nedan för att få mer information om hur inlämning och försäljning kommer att gå till.

WEW Food Market

Under hela tävlingsveckan har du möjlighet att upptäcka nya smaker från världens alla hörn! Våra utställare kommer stå redo att erbjuda en gastronomisk upplevelse för alla smaker.

Ni kommer erbjudas möjlighet att köpa mat att äta direkt från någon av alla foodtrucks som kommer att vara på plats, eller varför inte handla delikatesser för en mysig kväll hemma!

Varmt välkomna att besöka oss på Åby Arena under sommarens roligaste vecka.

Öppet samtliga dagar 11-18!

Family fun

Vårt Family Fun-område erbjuder allt ifrån hinderbana, hoppborg och sumobrottning till ansiktsmålning och spunnet socker.

Här kan hela familjen ha roligt i nära anslutning till mässan och övriga aktiviteter.

Öppet samtliga dagar 11-18!

Hotell

Jag svarar på dina frågor om boende och hotell

Annica Kjellgren

Hospitality Manager

Äta & uppleva

Copyright: Peter Kvarnström/Göteborg & Co
Copyright: Peter Kvarnström/Göteborg & Co

Liseberg

Gav tävlingen inte adrenalin nog? Hos nordens största nöjespark hittar du allt från hisnande åkattraktioner till konserter och restauranger.

Adress
Örgrytevägen 5, 402 22 Göteborg

Wagners Bistro

Inga konstigheter, bara helt enkelt de godaste smakerna. Här kan ett glas rött i baren lätt bli en lång middag i trivsam miljö.

Öppet onsdag-lördag, från kl 12.00.

Adress
Östra Larmgatan 18, Göteborg