Bli partner

I Sverige har vi över 1 miljon hästälskare och en halv miljon utövare inom ridsporten. Ridsporten är idag den tredje största sporten för ungdomar i åldern 7-25, och den största sporten för funktionshindrade personer. WEW siktar på att attrahera de högst rankade ryttarna likväl som de oinvigda och nyfikna. Med de fantastiska resultaten från våra Svenska ryttare under OS, EM och GCT under året känner vi att vi har ett unikt utgångsläge och mediabevakning.

Westcoast Equestrian Week kommer vara det första evenemanget i sitt slag inom hästsporten. Genom att göra det till ett hybridevenemang blir det tillgängligt för alla. WEW presenterar det senaste inom hästsporten eller följa på tävlingarna utan även titta på WEW TV, Besöka WEW Foodmarket & Shopping samt i WEW Padeltour. Vi inspireras av festivaler, utställningar, utbildningar och tävlingar runt om i världen och vill skapa en community som årligen återvänder för att upptäcka, uppleva och inspireras.

Bli partner till Westcoast Equestrian Week!

Gillar ni att synas?

Vill ni stärka ert varumärke mot en bred och köpstark målgrupp?

Vi skräddarsyr partnerskap så att Ni ska få ut det som gynnar Er mest. Kanske vill ni göra en rolig aktivitet för era anställda genom att erbjuda företagsrepresentation i våra cabanas? Eller vill ni döpa en egen tävlingsklass efter ert företagsnamn?

Möjligheterna är många, oavsett vad Ni har för mål med Ert partnerskap. Nedan kommer lite idéer på hur ni kan nyttja ert partnerskap.

  • Klassponsor med ert företagsnamn

  • Hopphinder med er logotyp i bra tv-vinkel

  • Möjlighet till representation för kunder och anställda i egen VIP-avdelning

  • Skyltar med er logotyp på den internationella dressyrarenan

  • Skyltar med er logotyp på internationella hopparenan

  • Storbildsskärm med reklamfilm för ert företag

Jag svarar på dina frågor om att bli WEW partner

Hanna Khazrai

Sponsor and Partnerships